Alcalá Bikes es una botiga i taller de bicicletes a Alcalá de Henares.

DSR roma s'encarrega de la creació i manteniment de la seva pàgina web, www.alcalabikes.es, feta amb WordPress així com del desenvolupament d'eines a mida per a la gestió de les tasques rutinaries de la botiga o del taller, com fulles de càlcul de Google Drive per a prendre nota de les comandes de bicicletes personalitzades o per al càlcul de pressupostos.

Lingo es un joc de paraules que proposa a l'usuari algunes lletres amb les que ha d'endevinar la paraula amagada.

Inspirat en un programa de televisió, l'app ha estat dissenyada i desenvolupada per l'equip de DSR, aportant un ampli grau de configurabilitat per a adaptar el joc a les necessitats i preferències de qualsevol jugador.

Es tracta d'una versió molt més flexible que el joc original, permetent escollir la mida de les paraules en joc, el grau d'ajuda que ens proporciona l'app (nombre de pistes, teclat intel·ligent), o fins i tot un sistema per a distingir l'estat del joc, normalment representat amb colors, per a jugadors o dispositius amb dificultats per a reconèixer o mostrar colors (persones amb daltonisme o dispositius monocroms).

Jiǎn qǐ pái, (Recull les targes) es un joc de cartes que utilitza els caracters xinesos (hanzi) com eix central. Format per diversos minijocs i amb unes quantes opcions de configuració, permet adaptar el repte a les habilitats de cada jugador.

FMG

FMG es una aplicació d'ús empresarial per a tablets professionals. Permet al personal de manteniment portar fàcilment el seguiment de l'estat de les instal·lacions i serveis sota la seva supervisió, sense necessitat de mantenir-se en línia.

Permet detectar desviacions, adoptar mesures preventives correctores abans d’arribar a la fallada pròpiament dita, poder garantir el correcte funcionament de la instal·lació, i disposar d'un seguiment quantitatiu detallat.

semaFOOD, la segona app de la sèrie SPG, presenta un joc de classificació d'aliments segons la freqüència en la que podrien ser consumits per les persones amb una dieta determinada, com per exemple, la persona amb Prader-Willi.

Aquesta versió completa té més de 250 aliments, a classificar entre 3 categories:

  • Verd, Endavant!, Menjar amb poques calories, es pot menjar tranquil·lament
  • Groc, Compte!, Menjar amb força calories, es pot menjar amb moderació
  • Vermell, Aturat!, Menjar amb moltes calories, només s'ha de menjar de tant en tant

Logotipo PWWPWW (Prader-Willi World) es una aplicació mòbil dirigida a les famílies amb fills amb la síndrome de Prader-Willi (una malaltia poc freqüent), permetent-los tenir sempre a mà informació bàsica per al maneig de la malaltia.

A part de la seva faceta informativa, inclou una important faceta social, amb un mapa en el que ubicar a d'altres famílies en la mateixa situació i la possibilitat de posar-se en contacte amb elles, un fet fonamental per a qualsevol minoria dispersa. Inclou eines útils per a les famílies, com el seguiment del creixement o per prendre notes.

La app està desenvolupada en Android, i està disponible a Google Play.

La sèrie SPG (Special Games) presenta jocs o activitats, per a l'aula o per a casa, adaptades a les necessitats de les persones amb diversitat funcional. Són jocs molt simples i sense distractors. La primera app de la sèrie SPG presenta 3 jocs de classificació: per color, per forma o per quantitat.

Es una aplicació de la Fundación SPW dirigida a nens, joves, adults i gent gran, amb discapacitat intel·lectual, dèficit cognitiu, TEA (transtorn de l'espectre autista), TGD (transtorn general del desenvolupament), Alzheimer, ...

Aquesta app no inclou anuncis ni necessita cap permís especial. No accedeix a Internet ni a cap recurs protegit del teu dispositiu.

Ha estat desenvolupada en Corona-Lua i està disponible a Google Play. També hi ha disponible una versió demo.